Home  /  Despre noi

Suntem un mic atelier de creatie, infiintat in 2018 si ne propunem sa realizam obiecte vestimentare si de décor brodate cu ajutorul masinii de brodat de ultima generatie Brother Entrepreneur ProX si nu numai. Pregatirea noastra in domeniul artistic  va garanteaza alegerea ideala a paletei cromatice cat si a materialului de baza pentru realizarea unui produs brodat admirabil. Realizam si broderie personalizata cu modelul companiei dvs aplicabila pe tricouri, sepci, camasi, pantofi.

Folosim masini de brodat computerizate de inalta performanta si de mare viteza, cu 15 culori si 1200 impunsaturi/min, dar si ata de brodat de calitate exceptionala, care reproduce pana aproape de perfectiune, design-ul tău.

Avem personal calificat si colaboratori care pot realiza broderie manuala artistica, aplicatii de margele, panglica, fir metallic pentru a creea pentru dvs piese unicat.

Solicitaţi ofertă pe contact@fircuarta.ro sau completati formularul de comanda incluzând următoarele:

  1. modelul grafic (.cdr, .jpg, .bmp, .tiff etc. preferabil vectorial)
  2. dimensiune broderie
  3. cantitate
  4. broderie direct pe haine sau embleme
  5. detalii suport ( material, poziţionare )
  6. termen de execuţie dorit
  7. brodăm pe materialul, echipamentul furnizat de client sau pe materiale achiziţionate de la noi – tricouri, şepci, polare, veste , geci, hanorace etc.

Preţul il calculam în funcţie de dimensiuni, poziţii, numărul de produse, materialul pe care se brodează,numărul de împunsături pe care îl are grafica dumnevoastră.

După ce evaluăm numărul de împunsături vă comunicăm preţul broderiei. Fiecare solicitare va fi ofertată personalizat în funcţie de model, număr de cusături şi tiraj!

După plata unui avans de 50% (în cazul clienţilor fideli nu se percepe avans) se va începe lucrul.

Atenţie! Responsabilitatea pentru drepturile de autor ale imaginilor şi textelor furnizate (logo, desen, schita, fotografie, etc.) vă aparţine în totalitate . Noi executăm broderia modelului dorit şi nu verificăm dreptul de reproducere a acestuia. Nu acceptăm nici o reclamaţie ulterioară legată de această responsabilitate.

Ca modalităţi de plată puteţi opta pentru plata ramburs la primirea coletului sau plata prin transfer bancar (ordin de plată). În cel de-al doilea caz expedierea comenzii dumneavoastră   se va face după confirmarea creditării contului cu suma transferată.

Nu avem limita minima pentru a va realiza produsul comandat, la noi onorarea comenzilor incepe de la o singura bucata.

Realizam broderii pe diferite tipuri de materiale si produse:

– Stofă, piele, fleece, denim, jerseu, țesături sintetice, poliester

– Tricouri, cămăși, cravate, șepci, prosoape

– Echipament pentru cluburile sportive, echipament de lucru, echipamente medicale

– Lenjerii de pat, halate de baie

– Fețe de masă și șervete de masă pentru baruri, restaurante; prosoape hoteluri

Avantajele realizarii imprimeurilor cu ajutorul broderiei:

– Durabilitate, nu dispare şi nu se deteriorează după spălări multiple.

– Cel mai bun raport calitate / preţ pentru decoraţiunile textile personalizate şi de serie.

– Calitate excelentă a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile.

– Conferă un aspect exclusivist produsului şi o imagine distinsă companiilor care utilizează broderia ca procedeu de personalizare a uniformelor, echipamentului de lucru şi materialelor promoţionale.

– Impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumină aduc strălucire, oferind nobleţe şi prestanţă elementelor de design.

– Logo-urile si design-urile brodate au o durabilitate extraordinară, chiar dacă sunt spălate sau curățate chimic. De cele mai multe ori, broderia rezistă chiar mai mult decat produsul pe care este realizată. Broderia conferă un caracter exclusivist și elegant.

Realizarea broderiilor:

– Primul pas este procedeul numit digitizare prin care un model grafic (cdr, jpeg, tif, png, eps, ai, psd, etc.) este transformat intr-un format acceptat de către maşina de brodat, acest lucru este realizat prin intermediul unui soft specializat.

– Următorul pas, după acceptul modelului 3d sau mostrei, este realizarea broderiei cu ajutorul maşinii de brodat controlate de calculator.

Intretinerea produselor brodate:

– Produsele personalizate prin broderie nu se fierb, nu se spală cu clor/înălbitori şi se calcă pe dos sau acoperite cu altă pânză.

– Recomandăm personalizare prin broderie pe produse promoţionale de calitate: jachete, tricouri polo, tricouri groase, şepci groase, pe produse din fleece/polar etc.

Reclamatii:

Orice reclamaţii vor fi comunicate firmei noastre în termen de 24 de ore de la recepţia produselor. Rezolvarea se va efectua pe cale amiabila în cel mult 30 de zile.